French Guiana

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju French Guiana

Nekretnina za prodaju u Francuskoj Gvajani

Želite li se preseliti u Francusku Gvaju? Želite li znati hoće li nekretnina za prodaju u Francuskoj Gvajani biti dobra investicija?

Gvajana je zemlja kontrasta. Postoje različiti i lijepi krajolici, uzimajući u obzir vrijeme, sve sastojke zaljubljuju. Salutski otoci, na koje su zatvorenici nedavno poslani, imaju čudno i živahno okruženje u kojem je priroda zauzela zgrade.

Francuska Gijana je francuska prekomorska regija koja se nalazi na sjeveroistočnoj obali Južne Amerike. Većina njezinog teritorija prekriva tropska šuma. Glavni grad Cayenne karakteriziraju šarene kreolski domovi i tržnice na otvorenom. Ona graniči s Brazilom na istok i jug i Surinam na zapadu.

Vjerujemo da je vrlo važno procijeniti naše podatke prije nego što odlučimo hoćemo li investirati u nekretnine za prodaju u Francuskoj Gvajani.

Francuska Gvajana prikazuje dvije glavne geografske regije: obalni segment u kojem živi većina stanovništva i apatična i gotovo nepristupačna prašuma koja stalno raste prema gospodarskim vrhovima Tumac-Humac planina duž brazilske granice. Na obali je smješteno nekoliko otočića, tri otočića Iles du Salut Salvation koja uključuje otok vraga i napuštenu Ile de Connectable pticu koja se održava duž krstarenja sve do Brazila.

Cayenne je glavni grad Gvajane, koji je i najveći grad u prekomorskom odjelu, uključujući zbirku oko trećine ukupnog stanovništva ovog odjela i možda najbolje mjesto za traženje nekretnina u Francuskoj Gvajani.

Dok su Gvajana i Surinam dobili neovisnost od njihovih kolonizatora, odnosno Ujedinjenog Kraljevstva i Nizozemske, francuska Gvajana nikada nije imala. Kategorizirano je kao prekomorsko područje; njegova je valuta euro i njen službeni jezik je francuski, iako mnogi govore i Creole.

Njegovo oštećeno okruženje, uključujući i užarenu vrućinu i morske pse, postalo je poznato u knjizi Papillon 1969. godine, koja je kasnije postala filmom u kojem su glumili Dustin Hoffman i Steve McQueen.

Veća je od Belgije, ali ima oko 250.000 stanovnika.

Francuska Gvajana ima veličinu Portugala. Ali ovdje živi samo 200 000 ljudi. Zemlja nema gospodarstva o kojoj bi trebalo govoriti. Gotovo da nema turizma, ne samo zbog toga što su morski psi udario moru i, barem uz more, smeđe je riječnim sedimentom. Niti, zahvaljujući lošoj kakvoći tla, postoji li kakva poljoprivreda. Ceste koje se spuštaju u Brazilu su uglavnom neprohodne i jedina pouzdanost na svijetu je svakodnevni let do Pariza Orly iz zračne luke Rochambeau u glavnom gradu Cayenne.

  •  
    Preselio se u Francusku Gvajanu. Izraelski i živi francuska Gvajana

        Na granici s Brazilom, Surinamom i Atlantskim oceanom, danas je protagonist našeg vodiča stvarnost koja je jedinstvenija nego rijetka: Francuska Gvajana. Kupnja nekretnina u Gvajani mogla bi biti najbolji izbor 2019. godine za vas investitore, željne ići i živjeti u kutku raja punom bro ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 6916

Prodaja Seoska kuća, French Guiana, Cayenne, Cayenne, .

283,939.21HRK
Prodaja
Seoska kuća

200 m²
Kuća na dvije etaže, tri spavaće sobe, 4 kupaonice, balkon, dnevni boravak, blagovaonica, kuhinja s prostorom za doručak, prostor za pranje rublja, au...
Karta, kretanje cijena i statistike
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB